Cubot

PRILIKA: Cubot Note Plus košta samo $89,99 (3 GB+32 GB)!

Jeftini kineski mobiteli uvijek su nešto za razmatranje, jer se za pravi sitniš nađe upotrebljiv uređaj, koji će dobro poslužiti nezahtjevnom korisniku. Ako ne peglate igre i ne treba vam ultimativni fotoaparat, ovakvi jeftinjaci pružit će baš sve što vam treba.

Cubot Note Plus za samo 89,99 dolara (cca. 570 kn) donijet će 3 GB radne memorije i 32 GB internog skladišnog prostora za aplikacije. Jako puno memorije za ovaj cjenovni rang zbilja je dobra prilika. Jednako dobro zvuči ekran, čijih je 5,2 inča u Full HD rezoluciji (1.920×1.080p). Ostatak konfiguracije je prosječan: procesor je Mediatek MTK6737T ima četiri jezgre na taktu od 1,5 GHz, što je više nego dovoljno za osnovno korištenje (pozivi, Facebook, Whatsapp i slično).

Kamere nisu nezaboravne, ali to nije niti za očekivati. Obje imaju 13 megapiksela i obje se interpolacijom podižu do 16 megapiksela. Sasvim je moguće da ćete dobiti pristojne fotke ako bude dovoljno svjetla i ako ruka bude mirna, ali nemojte očekivati čuda. Operativni sustav je Android 7, dakle nije najnoviji OS, ali poslužit će namjeni.

POGLEDAJ PONUDU NA GEARBESTU!

U paketu ćete s mobitelom dobiti i silikonsku masku, uvijek dobrodošao dodatak. Kao što vidite, Cubot Note Plus jeftini je uređaj s nekoliko jakih strana, pri čemu mislim na odličnu ponudu memorije i pristojan ekran. Ostatak konfiguracije je prosječan, ali s obzirom na cijenu, ovo je zapravo dobra prilika.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh