Geekmaxi
Cubot

Tomtop priredio rasprodaju pametnih uređaja marke Cubot

Internetska trgovina Tomtop pripremila je rasprodaju pametnih uređaja kineskog proizvođača Cubot. Na rasprodaji se nalaze pametna narukvica i dva smartphonea.

778937893

Cubot V1 je pametna narukvica koja, osim ostalih opcija, sadrži i prikaz sata, pedometar, mjerač kalorija i udaljenosti, alarm, kontrolu spavanja, a podržava i primanje poziva te SMS notifikacije. Dvadeset sretnika će prvog dana akcije, 5. kolovoza, moći dobiti ovaj uređaj za 9.99 dolara, dok će u ostaku akcije biti u ponudi još 200 komada po cijeni od 13.99 dolara.

>> Cubot V1 narukvicu možete naručiti klikom na link ovdje!

893009838903

Osim narukvice, na akciji je još i pametni telefon Cubot Rainbow, koji ima četverojezgreni procesor MTK6580, 1 GB RAM-a i 16 GB ROM-a, OS Android 6.0, zaslon dijagonale pet inča, kameru razlučivosti 13 MP i cijenu na rasprodaji od samo 59.99 dolara.

>> Pametni telefon Cubot Rainbow možete naručiti klikom na link ovdje!

873873783

Drugi pametni telefon na Tomtopovoj rasprodaji jest Cubot Dinosaur. Ovaj smartphone ima vrlo dobar četverojezgreni MTK6735A procesor s 3 GB RAM-a i 16 GB ROM-a, a za softver mu se brine OS Android 6.0. Zaslon je kapacitivan, s dijagonalom od 5.5 inča, a tu je i baterija jakosti 4150 mAh. Cijena ovog uređaja je 105.99 dolara, a također je dostupan u 200 komada, kao i ostali uređaji na rasprodaji.

>> Pametni telefon Cubot Dinosaur možete naručiti klikom na link ovdje!

No, ako želite dobiti neki od ovih uređaja besplatno, Tomtop je to omogućio putem Facebooka tako što će podijeliti jedan Cubot Dinosaur, dva Cubot Rainbowa i tri V1 narukvice. Sve što trebate učiniti jest: učlaniti se u Facebook grupu TomTopdeals, zatim lajkati i podijeliti post s rasprodajom na svom zidu te u tri grupe s više od 5000 članova, zatim objaviti fotografiju svog ljetovanja s popratnim komentarima i tagovima triju prijatelja. Izvlačenje sretnih dobitnika će biti zadnjeg dana rasprodaje, 15. kolovoza, putem sustava random.org.

>> Za prikaz cijele promocije Cubot uređaja kliknite na link ovdje!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh