Cubot

Velika Cubot rasprodaja, mobiteli već od $62,99!

Na trgovini Gearbest osvanula je velika rasprodaja pametnih telefona kompanije Cubot. Brojni modeli sad su na posebno povoljnoj ponudi, pa idemo pogledati što se sve nudi, a kao i obično, krenut ću od najjeftinijeg.

A tom se titulom okitio Cubot J3, koji donosi MTK6580, zajedno s 1 GB RAM-a i 16 GB ROM-a. Pogledajte ga ovdje, mada bih ja radije preporučio Cubot R9. Njegova cijena na ovoj poveznici iznosi 69,99 dolara – par desetaka kuna više, ali je bolja konfiguracija. Za taj se iznos dobije sasvim pristojan uređaj za nezahtjevne korisnike, kojima treba telefon za pozive, ‘fejsanje’ i dopisivanje, a R9 donosi baš to. Pokreće ga čipset MTK6580A, kojeg podržava 2 GB radne i 16 GB interne memorije. Ekran je dijagonale 5 inča, iznad kojeg je kamera od 5 MP. Na leđima je senzor od 13 MP, sasvim dovoljan za povremeno fotografiranje.

Sljedeći na listi je Cubot Magic, još jedan jeftini kineski mobitel namijenjen nezahtjevnoj publici. Ima bolji čipset (MTK6737) od prethodnika i više radne memorije (3 GB), dok je ostala konfiguracija uglavnom ista. Desetak dolara više svakako preporučam da izdvojite, jer će više RAM-a osigurati fluidniji rad s aplikacijama. Cijena mu je 79,99 dolara, a više o njemu možete potražiti na ovome linku.

Preskočit ću par modela i spomenuti Cubot P20, (puno) jeftinijoj kopiji moćnog Huawei P20. S istaknutih 139,99 dolara itekako ima što za reći: 4+64 GB memorije osigurava fluidan rad i beskrajne količine snimljenih podataka, a osmojezgreni MTK6750T kaže da će i igre raditi bez problema. Više o njemu nalazi se na ovoj poveznici, samo ću još spomenuti kako na leđima ima dvije kamere, sa senzorima od 20 megapiksela i 2 megapiksela.

>> Pogledaj cijelu ponudu Cubot mobitela na akciji!

Ima tu još jeftinijih i skupljih, pa taj dio ostavljam vama da sami provjerite. Ja bih za kraj samo spomenuo Cubot Power (evo ga ovdje), mobitel koji donosi odličan omjer uloženo-dobiveno. 6+128 GB memorije, odlični Helio P23 te velika baterija od 6.000 mAh sjajna su osnovica, koja će pružiti puno zadovoljstva pri korištenju svome vlasniku.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh