Doogee

Doogee Mix postao sponzor Premier League

Kako privući pozornost na kakav proizvod, nego stavljajući ga ondje gdje će ga svi vidjeti. Tom se logikom vodio i Doogee, istaknuvši svoj novi uređaj, Mix, ni manje ni više nego na utakmici engleske Premier League.

Tvrtka i predstavnici nogometnog natjecanja prekjučer su potpisali ugovor o suradnji i sponzorstvu za sezonu 2017./18., tako da je logo tvrtke i modela već osvanuo na utakmici između klubova Tottenham i Westham.

Doogee već ima iskustva s nogometom: oni, naime, još od 2014. godine sponzoriraju španjolsku “Žutu podmornicu” Villarreal C.F., kad su izdali i mobitel tom klubu u čast.

Mix je, inače, posljednji model ove kompanije. Već smo par puta pisali o njemu, no evo ukratko osnovnih specifikacija: 5,5-inčni Super AMOLED ekran u potpunosti je bez rubova, pokreće ga Helio P25 i kombinacija 4 GB RAM/64 GB ROM (postoji i jača opcija od 6 GB RAM/128 GB ROM). Kamera je dualna, kombinacija 16 MP i 8 MP senzora, a što se tiče boja, na raspolaganju će biti Dazzle crna, Aurora plava and Coral plava, kako je već Doogee nazvao te nijanse.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh