Doogee

Doogee S90 modularno je čudo od mobitela koje se pojavilo na Kickstarteru

Kompanija Doogee pravi dobre mobitele. Uvijek su tu negdje, ali nikako da iskoče u prvi plan. Možda to sada učine s pametnim telefonom Doogee S90, jako zanimljivim uređajem koji se danas pojavio na Kickstarteru. To nije samo mobitel, to je cijela platforma kojoj možete po želji i potrebi izmjenjivati različite module kojima S90 pretvarate u kameru za snimanje u noćnim uvjetima, konzolu za igranje, kao dodatnu bateriju ili kao walkie-talkie uređaj, kojim ćete bez problema komunicirati kad sve ostalo zakaže.

To je otporna zvijer s odličnim specifikacijama, koje uključuju 6,18-inčni zaslon u FHD+ rezoluciji, 6+128 GB memorije, procesor Helio P60 te bateriju od 5.000 mAh. Uz spomenuti baterijski modul, S90 postaje energetski izvor s 10.050 mAh, kojim možete ili napajati druge uređaje, ili udvostručiti vrijeme autonomije samoga mobitela. Meni je osobito zanimljiva ova kamera za noćno snimanje, jer ove ostale dodatke smo u raznim oblicima već viđali na drugim telefonima, mada ne ovako na okupu, sve na jednom mobitelu.

Kao što sam rekao, na platformi Kickstarter može se sufinancirati razvoj ovog smartfona (takvoj razvojnoj shemi Kickstarter i služi), u kojem će se slučaju mobitel dobiti znatno jeftinije. Može se uzeti samostalno kao Super Early Bird po cijeni od 299 dolara, 40% manje od originalne. Također se kao Super Early Bird može uzeti u paketu s modulima za noćno snimanje, dodatnu bateriju ili Walkie-talkie za 399 dolara, što je 47% manje od originalne cijene.

>> Podrži Doogee S90 na Kickstarteru i uzmi ga drastično jeftinije

Spomenuti modul za igranje također je raspoloživ ali nije uključen u paket, nego ga se može uzeti posebno. Evo u nastavku detaljnijih podataka, da dodatno rasvijetli cijelu Kickstarter akciju.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh