Geekmaxi
Doogee

S Doogee Mix dobit ćeš VR naočale na poklon

Eto ga, nakon poprilično pompe, Doogee je službeno predstavio svoju novu uzdanicu imena Mix. Da se razumijemo, još nije u prodaji, no sada znamo kako je ovo konačan dizajn a, čini se, i cijena: na službenoj je stranici istaknuta tajanstvena cifra koja glasi “$1??”.

Ovime se jasno distanciralo od cijene preko 200 dolara, što je odlična vijest – specifikacije ovog telefona i odličan izgled čine ga, barem ovako na prvu, vrlo zanimljivom opcijom za kupnju. Valja reći kako je Doogee za one kupce koji ga kupe sada, prije premijere, pripremio poseban poklon-paket. Isto tako, prvih tisuću kupaca na poklon će dobiti i VR naočale, što je vrlo ugodna vijest.

Kao što smo rekli, Doogee je objavio prve službene fotke uređaja, koje se, istini za volju, ne čine različitima od onih prvih objava pred mjesec ili dva dana. Zaslon se proširio preko tri ruba, na dnu se nalazi fizički senzor otiska prsta, dok se selfie-kamera zgurala negdje pokraj njega. Stražnji dio telefona zauzima dvostruka kamera. Izrada se čini vrlo zadovoljavajućom, čvrstom, no ni ne očekujemo manje od aluminijskog kućišta. Čekamo početak prodaje.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh