Elephone

DOBAR DEAL: Elephone A6 Mini (4 GB RAM, Android 9.0) za samo $89,99!

Evo jedne zaista odlične prilike: novi model kompanije Elephone, A6 Mini, upravo je na promotivnoj ponudi na trgovini Efox-shop. Cijena mu je s ionako jako jeftinih $109,99 trenutno na samo 89,99 dolara (ili 570 kuna). Za taj iznos dobije se izvrstan mobitel, zapravo čini mi se da ovako dobrog deala nema nigdje.

Elephone A6 Mini ovo “mini” koristi samo u nazivu, jer se dijagonala od 5,7 inča ne može zvati minijaturnom. Ekran pokriva cijelu prednju stranu s iznimkom malenog ureza na vrhu, gdje se nalazi kamera razlučivosti 16 megapiksela. Na leđima je dvostruka kamera, čiji primarni senzor ima 16 megapiksela, a sekundarni, zadužen za dubinu, ima 2 megapiksela.

Mediatekov procesor Helio A22 pokreće ovaj mobitel, dok ima zaista velikih, za ovu cjenovnu klasu gotovo nestvarnih 4 GB radne memorije. Kombinacija modernog procesora i ovako velike količine RAM-a osiguravaju fluidan rad s aplikacijama, koje se smještaju na 32 GB skladišnog prostora. Njega možete dodatno proširiti do 512 GB.

Pogledaj ponudu za ovaj sjajan budget uređaj

Posebno bih istaknuo operativni sustav Android 9.0 Pie. Lijepo je vidjeti kako neki proizvođači kao Elephone paze da ostanu u korak s najnovijim trendovima. Tu je još podrška za najnoviji Bluetooth 5.0 te baterija od 3.180 mAh, koja će uz štedljiv procesor i uglađeni OS potrajati cijeli dan. Za više info kliknite na gornji link, ili skočite na stranicu trgovine efox-shop, gdje ćete naći još dobrih dealova. Dio njihove ponude ide s EU skladišta, zato provjerite što sve ondje nude.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh