Elephone

DOBAR DEAL: Elephone P8 Mini

Na flash prodaji na Gearbestu trenutno se nalazi novi Elephoneov model, P8 Mini. Vizualno vrlo privlačan uređaj odlikuje se i jako dobrom hardverskom osnovicom, što je popraćeno pristupačnom cijenom od 139,99 dolara.

Boje koje su u ponudi (osim standardne, dosadne crne) su plava i crvena, čime je osigurano privlačenje pogleda. Nadalje, straga se nalaze dvije kamere (senzori od 13 odnosno 2 megapiksela) čime će se dobiti onaj fancy bokeh efekt, dok je selfie senzor s čak 16 megapiksela i vlastitom rasvjetom.

Zaslon dijagonale 5 inča dolazi u Full HD rezoluciji, a operativni sustav posljednja inačica Androida, dakle 7.0 Nougat. Operativu čini provjereni Mediatekov MTK6750T i njegov grafički podsustav Mali-T860, uz kojih je pridodano izdašnih 4 GB radne i 64 GB interne memorije. Hardverski pregled zaokružuje baterija kapaciteta 2.860 mAh.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj

Akcija vrijedi još koji dan, nakon čega će cijena porasti. Ne zaboravite, važno je reći, kako ovog uređaja nema na europskom skladištu nego stiže iz Kine, što je podložno naplati PDV-a. Elephone P8 Mini čini se kao jako dobar izbor; nadamo se kako ćemo ga uskoro dobiti na recenziju.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh