Elephone

Dva moćna smartfona mogu koštati manje, jer mi imamo kupon

Najčešća tema naših članaka su jeftini kineski mobiteli, tu i tamo se zaletimo među skuplje uređaje. Baš sad ću malo o dva takva iz srednje kategorije, čije performanse zadovoljavaju potrebe praktički svakog korisnika.

Elephone U Pro pokušaj je ove kompanije da se probije u više razede, jer su do sada pravili gotovo pa isključivo povoljne mobitele od kakvih stotinu do dvije stotine dolara. Razloga za optimizam ima oho-ho, jer je hardverska konfiguracija impresivna. Sve se temelji na moćnom Snapdragonu 660, kojeg prati čak 6 GB brze radne memorije. Skladišnog prostora ima napretek, jer će 128 GB trajati i trajati. Čak štoviše, sva je prilika da ih nećete nikako niti napuniti.

U Pro nije samo jak, nego i lijep mobitel. Njegov zaslon dijagonale 5,99 inča zaobljen je po rubovima po uzoru na najjače Samsungove modele, a baš je Samsung i proizvođač njegovog izvrsnog AMOLED ekrana. Rezolucija je 2.160×1.080 točaka, a manje se od ovakvog telefona zapravo niti ne očekuje. Na njegovim leđima je dvostruka kamera (13+13 MP), tako da je i fotografska sekcija u skladu sa smjerom kojim ide cijeli telefon.

>> Pogledaj ponudu za ovaj mobitel

Drugi mobitel o kojem danas pričamo je Nubia Z17 Lite. Nubia je podbrend ZTE-a, kojim ovaj pokušava zahvatiti što veći dio tržišnog kolača. Geekbuying za Z17 Lite dodaje kupon INHVIMHZ, kojim se cijena spušta na 219,99 dolara.

Dizajnom vrlo upečatljiv i hardverski vrlo sposoban, Z17 Lite ima Full HD zaslon dijagonale 5,5 inča, maksimalno srezanih rubova i prekriven s Gorilla Glass 3. Za performanse je zadužen osmojezgreni Snapdragon 653 podržan sa 6 GB radne memorije te 64 GB prostora za pohranu podataka. Baterija mu je kapaciteta 3.200 mAh s podrškom za brzo punjenje, pa će od nule do vrha ova biti puna za malo više od sat vremena.

Kamera na leđima je dvostruka, sa Sonyjevim senzorima IMX258 (13+13 MP). Sprijeda je Samsungov senzor sa 16 MP i povećom zalihom filtera za uljepšavanje onog što uslika u zahodu kakvog kafića.

>> Pogledaj ponudu za ovaj mobitel (kupon INHVIMHZ)

Oba ova mobitela predstavljaju odličnu kupnju s početka i s vrha srednje klase. Ne zaboravite dodati kupon ako se odlučite za ovaj drugi.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh