Elephone

Rasprodaja Elephoneovih gadgeta samo na Everbuyingu

Internetska trgovina Everbuying.net organizirala je rasprodaju gadgeta popularnog kineskog proizvođača Elephone. Pod nazivom Elephone Brand Sale, ova promotivna akcija nudi više od 20 Elephoneovih proizvoda po cijenama sniženih od 30 do 56 posto. Tako možete kupiti pametne telefone, satove, punjače i još štošta.

U ponudi se ističe Elephone P8000, phablet zaslona veličine 5.5 inča, baterije jakosti 4165 mAh, 3 GB RAM-a i 16 GB ROM-a, kojeg pokreće osmojezgreni MTK6753 procesor, a softver se pokreće operativnim sustavom Android 5.1. P8000 ima i kamere od 5 i 13 MP, a povezivost mu je vrlo dobra u svim mrežama.

Elephone P8000
Osim toga, tu su i vrlo dobri pametni telefoni iz serija M, P, Q i S, ali i Vowney Lite i Trunk, također popularni modeli s vrlo dobrim karakteristikama.

Elephone-logo
Cijene svih proizvoda ne prelaze 160 američkih dolara. Iznimka od toga je već ranije spomenuti Vowney Lite, ali on svojom kvalitetom ionako odskače od ostatka ponude.
Everbuyingova rasprodaja Elephoneovih proizvoda ne traje vječno. Do 15. ožujka možete kupiti novog džepnog ljubimca ili neki dodatak koji će vam dobro doći. Cijelu ponudu možete vidjeti na samoj stranici web-trgovine.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh