Elephone

Elephone P8 Mini telefon je za svaki džep (a sad mu je pala cijena)

Nedavno smo na recenziji imali pametni telefon Elephone P8 Mini, koji se pokazao u jako dobrom svjetlu. Ima sve što telefon treba imati: privlačan dizajn, lijep prikaz na ekranu te kvalitetan hardver. Uz navedeno treba još reći kako je cijenom kliznuo u vrlo pristupačne vode; trenutno, za vrijeme pisanja ovog članka, košta 119,99 dolara i po meni predstavlja odličan izbor.

Dijagonala njegova ekrana je 5 inča i donosi Full HD rezoluciju. Ovo me je vrlo ugodno iznenadilo, budući da se u ovom cjenovnom razredu u pravilu nudi tek HD rezolucija. Prikaz na njemu je izvrstan, rekao sam već u recenziji. Iznad ekrana je senzor kamere od čak 16 MP, što ga čini pravim selfie-telefonom. Straga je pak kamera dualnog karaktera i donosi senzore od 13 MP (primarni) te 2 MP (sekundarni).

Hardver je itekako sposoban isporučiti dobre performanse, budući da ga predstavlja osmojezgreni MT6750T. Radna memorija je impresivna za cijenu koja se traži: ima je 4 GB, dok na također izvrsnih 64 GB interne zapremine spreman čeka Android 7.0 Nougat.

Nisam siguran koliko će ova akcija trajati. Vjerojatno još tjedan dana (toliko najčešće na Gearbestu traju promocije), nakon čega pretpostavljam da će se cijena vratiti na prethodnu, višu instancu. Prilikom kupnje imate, inače, priliku kupiti P8 Mini u različitim bojama – ova plava koja nam je bila na recenziji izgleda odlično. Skoro zaboravih: prilikom kupnje ne zaboravite kako državi valja platiti 25% PDV-a na račun uvoza robe izvan EU-a.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh