Elephone

Ovaj moćni ljepotan sada je $50 jeftiniji!

Dobre vijesti stižu s Gearbesta: izvrsni Elephone A5, kojeg smo već hvalili kao odličnu kupnju, sada je na akcijskoj prodaji. Cijena mu je snižena na originalnu, istu onu kao kad se prvi put pojavio u pretprodaji.

Donosi puno zanimljivih karakteristika: Full HD zaslon u dijagonali od 6,18 inča s nezaobilaznim zubom na vrhu gdje su se stisnuli senzori i dvostruka kamera. Pogoni ga moćni Helio P60, a treba obratiti pažnju i na brutalnu memorijsku kombinaciju od 6 GB radne i 128 GB interne memorije. Na leđima se nalaze čak tri kamere, čiji senzori imaju 12+5+0,3 megapiksela, što Elephone A5 čini odličnom kupnjom u srednjem razredu.

Baterija se čini itekako sposobna pružiti barem cijeli dan autonomije, jer joj je kapacitet 4.000 mAh. Helio P60 je opak čipset, ali je ujedno i jako štedljiv, pa neće biti ubojica baterije ukoliko baš ne igrate igre 24 sata dnevno.

Pogledaj ponudu za ovaj izvrsni midrange mobitel

Teško je naći konkurenciju ovako lijepo složenoj konfiguraciji, k tome upakovanoj u odličan dizajn. Akcija traje još dva dana ili do isteka zaliha, nakon čega će se cijena vratiti na početnih 250 dolara.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh