Gadgeti

Dodocool Original DA36 – slušalice s kvalitetnim zvukom i dizajnom

Obično pišemo o pametnim telefonima, tabletima i sličnim uređajima, no red je da napišemo nešto i o opremi za njih. U ovom članku ćemo vam predstaviti univerzalne slušalice Dodocool Original DA36.

Ove slušalice imaju prilično ekskluzivan dizajn. Naime, slušni jastučići izgledaju pput zamagljenog stakla iza kojeg se nalazi ruža, same slušalice su u boji drveta, a najekskluzivniji dio je pozlaćeni utikač.

Kad smo već kod utikača, on je standardni 3.5-milimetarski, tako da će pristajati na većinu dostupnih uređaja koji mogu poslužiti za reprodukciju zvuka. Zvuk na ovim slušalicama ima vrlo širok raspon, od jedva čujnih 12 herca do ultrazvučnih 23.000 herca, što omogućuje vrlo kvalitetnu reprodukciju i punoću zvuka.

Razlika između inicijalne i najveće snage je gotovo 7 mW, što možda nije dobro za sluh, ali je vrlo dobro za suzbijanje mogućih šumova ili distorzija zvuka. Osim toga, ove slušalice imaju osjetljivost od 104 decibela po megavatu, što znači da će uho osjetiti razliku u jačini i punoći zvuka na svakih 1000 herca.

Na ovim slušalicama su čak i slušni jastučići prilagođeni veličini uha, tako da ćete u paketu dobiti dvije veličine jastučića i moći upotrijebiti one koji više odgovaraju vašem uhu.

Cijena slušalica Dodocool Original DA36 u internetskoj trgovini iznosi 20.17 dolara, što se čini možda pretjeranim za slušalice, ali uz ovu kvalitetu zvuka i ekskluzivan dizajn s pozlaćenim utikačem, nije suviše skupo.

890308938903 038098093890

>> Kliknite ovdje za više informacija i narudžbu!

Specifikacije:

Model: Dodocool Original DA36
Materijal izrade: Plastika
Pogonska jedinica: 10mm dinamička + armatura
Raspon zvuka: 12Hz-23.000Hz
Osjetljivost: 104db/1mw(1KHz)
Otpor: 32 Ohma
Dimenzije kabla: 1.2 m duljina, 0.3 cm debljina
Utikač: 3.5 mm standardni, zlatni
Inicijalna snaga: 3 mW
Najveća snaga: 10 mW
Promjer slušnih jastučića: 1.16 cm
Sadržaj paketa: Slušalice, dva mala i dva velika slušna jastučića
Cijena: 20.17 USD

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh