Gadgeti

Ovaj moćni pametni sat zbog našeg kupona je jeftiniji za $50 [EU skladište]

Na trgovini Geekbuying osvanula je jedna jako dobra prilika, a sve zahvaljujući kuponu MRXMFBQL, kojim se cijena pametnog sata Ticwatch Pro spušta za čak 50 dolara. Dodatnu pogodnost predstavlja slanje s europskog skladišta, zbog čega se neće plaćati carina niti PDV.

Ticwatch Pro moćan je gadget s 1,4-inčnim AMOLED ekranom te certifikatom IP68, koji kaže kako je otporan na vodu i prašinu. Ekran je pravo malo čudo: Ticwatch Pro ima zapravo dva ekrana, jer se iznad AMOLED nalazi LCD matrica, između kojih se možete u svakom trenutku prebaciti. Prvi, AMOLED, namijenjen je iskorištavanju punog potencijala pametnog sata, sa stotinama izmjenjivih pozadina uz koje vam ovaj gadget nikad neće biti dosadan. Onaj drugi, LED ekran, tu je u svrhu očuvanja energije. Kad želite optimalno iskoristiti bateriju, koristit ćete sekundarni ekran koji ima uvijek vidljivi Always-on zaslon.

Sve što čini pametni sat nalazi se na Ticwatch Pro: GPS, monitor otkucaja srca, brojač koraka, brojač potrošenih kalorija, kao i dojava za pozive, poruke i društvene mreže. Operativni sustav na kojem se temelji je Google WearOS, što znači da je dostupna trgovina Google Play, a kroz nju sva sila aplikacija koja se ondje nalazi.

POGLEDAJ PONUDU NA TRGOVINI GEEKBUYING!

Na satu se nalazi mikrofon, stoga se možete poslužiti Google Assistantom za dobivanje bitnih informacija. Ovaj članak pokriva tek dio onoga što Ticwatch Pro može, pa skočite na gornji link za više detalja. Pritom ne zaboravite kupon MRXMFBQL, kojim cijena pada za čak 50 dolara.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh