Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Google

Najnovija beta verzija Androida 11 obećava stabilnost

Google je objavio da je dostigao fazu stabilnosti svog novog operativnog sustava Android 11, te da sada programeri ne trebaju brinuti hoće li platforma promijeniti izgled prije konačnog puštanja u rad.

Foto: Pixabay

Prije par dana objavljeno je drugo izdanje beta verzije operativnog sustava Android 11, zadnje probne verzije sustava koji bi službeno trebao biti objavljen u trećem kvartalu ove godine. Google je posljednjim ažuriranjem uspio postići prekretnicu, a riječ je o stabilnosti ove platforme. Ovo se objašnjava stabilnošću iz perspektive programera aplikacija, a sam operativni sustav se neće puno promijeniti od ovog trenutka do konačnog izdanja. Google za sad nije najavio niti jednu novu korisničku opciju.

Google je objavio da je dostigao fazu stabilnosti svog novog operativnog sustava Android 11, te da sada programeri ne trebaju brinuti hoće li platforma promijeniti izgled prije konačnog puštanja u rad. Prema Googleovim službenim podacima, tvrtka planira tijekom sljedećeg mjeseca izbaciti posljednju javnu beta verziju, koja će biti kandidat za službeno lansiranje. Prema dosadašnjim informacijama, Android 11 bi trebao službeno stići 8. rujna, piše The Verge.

Korisnici koji posjeduju Pixel 2, 3, 3A i 4 mogu već danas preuzeti najnoviji Android OS. Za druge brendove i uređaje beta verzija još uvijek nije dostupna, a pitanje je i kad će postati dostupna.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Aplikacije

Google je još u svibnju ponudio alat uz pomoć kojeg se sadržaj može preseliti sa Google Play Music na YouTube Music.

Google

Novo ažuriranje ima za cilj online transakcije učiniti još sigurnijim.

Novosti

Google je odlučio ubaciti Meet kao posebnu i poprilično veliku tipku u donjem dijelu Gmail sučelja.

Google

Android 11 Public Beta je trebao biti predstavljen 3. lipnja, ali je predstavljanje odgođeno zbog prosvjeda u SAD-u.

Oglašavanje