Gretel

DOBAR DEAL: Gretel GT6000 u pola cijene na Gearbestu

Tek što smo neki dan pisali kako je Gretel GT6000 na posebno povoljnoj ponudi na Gearbestu (99,99 dolara), eto sad flash akcije gdje ga možete kupiti čak 40% jeftinije od prethodne akcije, dakle za samo 59,99 dolara.

U funkciji pokretača cjelokupne konfiguracije služi Mediatekov MT6737, s četverojezgrenim procesorom čije jezgre dostižu radni takt od 1,3 GHz. Ovakav procesor u kombinaciji sa super-snažnom baterijom kapaciteta 6.000 mAh jamči dugotrajan i nesmetan rad. Tu je još senzor otiska prsta, 2 GB radne i 16 GB interne memorije te dvostruka stražnja kamera.

Akcijska svota koja se za njega traži dostupna je svakog dana od 11 sati ujutro i tako sve do 17.6. Da ćete ga lako zgrabiti – e pa nećete, jer se po toj cijeni daje tek pet komada GT6000.

>> Pogledaj flash ponudu za ovaj uređaj <<

Osim fotografija prilažemo i video (vidi ga na vrhu članka) u kojem možete malo konkretnije pogledati ovaj mobitel. Da se razumijemo, video je promotivne prirode; u njemu nema sto čuda koje telefon može preživjeti, ali svejedno sve viđeno uzmite sa zrnom soli.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh