Gretel

Gretel A6 prodaje se za 560 kuna [VIDEO]

Na Aliexpressu je upravo osvanuo Gretel A6, pametni telefon zanimljive konfiguracije i još zanimljivije cijene. On će se od sutra, naime, prodavati za 560 kuna (79,99 dolara) na Aliexpressu – odlična cijena za ono što nudi.

Prije nego nabrojimo suhoparne informacije, preporučamo da pogledate promotivni video koji je objavila matična kompanija. Vidjet ćete telefon kako zapravo izgleda, a pokazuje se i funkcioniranje uređaja kroz prelistavanje Androidovih izbornika, pregledavanje fotografija, FM stanica i slično.

Ovaj je uređaj u potpunosti izrađen od metala, a osim zaslona dijagonale 5,5 inča tu je i senzor otiska prsta, kombinacija kamera od 13 MP stražnja/5 MP prednja, dok memorijsku osnovu predstavlja 2 GB radne i 16 GB interne zapremine.

A6 trenutno je nešto skuplji (kakvih 12% – popust kreće od sutra, ponavljamo), no povodom kineskog Dragon Boat festivala, ova će se spustiti na spomenutih 79,99 “zelembaća”. Uz sam telefon priloženi su silikonska maska i zaštitni film za ekran.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj na Aliexpressu

Akcija traje do 1. lipnja, nakon čega će se vratiti na originalnu vrijednost. Više o samome telefonu saznat ćete skokom na gore navedeni link.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh