Gretel

Gretel A7 u pretprodaji za 320 kuna

Cijene telefonima padaju li padaju. Danas se za zaista male novce može kupiti pristojan telefon; eno, za manje od stotinu dolara dobije se čak 3 GB RAM-a. Koliko nisko cijena može pasti pokazuje Gretel A7, koji je stigao u pretprodaju za bagatelu: košta samo 320 kuna.

>> Pogledaj promotivnu ponudu za ovaj uređaj <<

Za te se novce teško može očekivati tehnološko čudo, a model A7 to i nije. No i takva roba nađe kupca kojem bolje ne treba: pokreće ga MT6580A s 1 GB radne memorije. Prostora na pohranu na raspolaganju je 16 GB, dok je ekran dijagonale 4,7 inča.

Niti boja ne nedostaje: kupiti ga možete u crnoj, srebrnoj, žutoj i narančastoj varijanti. Po nama najjači adut ovog uređaja je, vjerujemo da ćete se složiti s nama, zaslon zaštićen tehnologijom Gorilla Glass; impresivan dodatak u ovako ekstremno niskom cjenovnom rangu.

Za spomenutih 320 kuna uz telefon ćete dobiti još i stražnju masku u boji, silikonsku masku te zaštitnu foliju za ekran. Gdje im je računica tako dijeliti opremu, ili pak koliki su im onda niski proizvodni troškovi, ne znamo.

>> Pogledaj promotivnu ponudu za ovaj uređaj <<

Kako kažu iz Gretela, prve isporuke kreću 26. ovog mjeseca, što će biti popraćeno odgovarajućom nagradnom igrom na njihovom fejsu, gdje će podijeliti par besplatnih komada A7 – gledajte popratiti taj događaj.

Više o samom telefonu saznat ćete ukoliko posjetite službenu stranicu, ili pak bacite oko na priloženi video.

2 komentara

2 Comments

  1. 21 travnja, 2017 at 8:42 am

    Tomislav Hrešč

  2. 29 lipnja, 2017 at 12:00 pm

    Pozdrav! Naručio sam navedeni Gretel A7 i isti je došao. Djeluje solidno, no ima mali problem sa spajanjem na Wi-fi mreže, jer se ne može spojiti na Wi-fi routere koji imaju starije zaštite, i u mobitelu nema hrvatskog menia, ostalo djeluje dosta dobro za cijenu koju sam platio.

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh