Geekmaxi
Gretel

Gretel donosi superjeftini telefon s dualnom kamerom i brutalnom baterijom

Tijekom zadnja tri mjeseca Gretel je predstavio čak četiri pametna telefona, koji se međusobno poprilično razlikuju. Jedan od njih, Gretel A7, imali smo na recenziji, gdje možete pogledati što mislimo o njemu.

Gretelove uređaje krasi vrlo pristupačna cijena, što je slučaj i s njihovim posljednjim telefonom GT6000. Ovaj se trenutno prodaje za 99,99 dolara, što je prilično dobra cifra za ono što zauzvrat donosi: pogolemu bateriju (čak 6.000 mah), dualnu stražnju kameru i senzor otiska prsta. Sve nabrojano rijetka je zvjerka za navedeni iznos.

Mogućnosti telefona možete vidjeti u priloženom videu, kojeg je jučer kompanija objavila. Primijetite brzinu kojim se uređaj otključava pomoću senzora otiska – po prikazanom, senzor na GT6000 među najbržima je na tržištu.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj <<

U videu se testirala i kamera, kako snimanje normalnim načinom, tako i uz korištenje bokeh efekta. Senzor kamere je, inače, Panasonicov MN34172, a u nastavku vam prilažemo nekoliko rezultata njegova rada.

GT6000 može se, inače, koristiti i za punjenje drugih pametnih telefona, za što mu služi OTG kabel koji se nalazi u paketu zajedno s njim. Prodaja mu, inače, počinje danas, što Gretel čini jednim od najaktivnijih proizvođača posljednjih mjeseci.

1 Komentar

1 Komentar

  1. lipanj 23, 2017 at 1:14 pm

    Roby Cik

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh