Gretel

Gretel GT6000 na flash ponudi za 99,99 dolara

Jedan od novijih predstavnika kineske proizvodne linije, Gretel, i dalje promiče svoje proizvode po poprilično niskoj cijeni. Jeftini kineski mobiteli danas se kupuju za bagatelu, a GT6000 kao predstavnik ove kompanije u nadolazećoj će flash ponudi koštati tek 99,99 dolara.

Za tu ćete svotu dobiti vrlo pristojne karakteristike, poput Mediatekova MT6737, s četverojezgrenim procesorom čije jezgre dostižu radni takt od 1,3 GHz. Ovakav procesor u kombinaciji sa super-snažnom baterijom kapaciteta 6.000 mAh jamči dugotrajan i nesmetan rad; iz Gretela kažu da su uspjeli dohvatiti punih 17 dana u stand-by načinu rada.

Staviti telefon u mirovanje nije ono zašto ga kupujemo; u praksi bi to značilo kako možete, recimo, u komadu pogledati dvije sezone Igre prijestolja na njemu, bez potrebe za utičnicom. Kad već spominjemo napajanje, valja reći kako GT6000 podržava brzo punjenje, što možete provjeriti u gore priloženom videu.

Kao što rekosmo, Gretel GT6000 košta 109,99 dolara, no ta će cijena sutra (6.5., i to samo na trgovini Tomtop) pasti na 99,99 dolara. Uz to ćete dobiti i dva poklona, silikonsku masku i zaštitu za ekran. Budite brzi, neće ih biti puno u ponudi.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh