Geekmaxi
Gretel

Gretel pokazao model S55, svoj najjači model do sada

Gretel je kompanija koja se na tržištu pojavila pred tek nekoliko mjeseci, predstavljajući se s modelima A6, A7, A9 i GT6000, koji se međusobno razlikuju kako po specifikacijama, tako i po cijeni. Podsjećamo, jedan smo njihov uređaj imali i na recenziji te ga poklonili jednoj našoj čitateljici.

Danas Gretel kaže kako pripremaju S55, još jedan uređaj koji samo što nije stigao na tržište. Ova kompanija je dosadašnje uređaje nudila u više boja, pa će tako i S55 biti ponuđen u plavoj, crvenoj, crnoj i zlatnoj varijanti. Zaslon će biti dijagonale 5,5 inča i biti zakrivljen (2,5D), dok će se na poleđini nalaziti senzor otiska prsta.

Iz naslovne fotografije koju smo dobili od proizvođača vidljivo je kako će S55 imati dualni setup što se kamere tiče. Nema riječi o kakvim se senzorima radi, no Gretel obećava već uobičajenu priču o kvalitetnom outputu i učinku po uzoru na DSLR fotoaparate.

Nikakvih drugih informacija nismo dobili; pratite nas ili skočite do službene stranice proizvođača, a Gretel možete detaljnije upoznati i putem njihova Facebook profila.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh