Gretel

Gretel poklanja GT6000 s moćnom baterijom i dvostrukom kamerom

Novi mobilni uređaj na tržištu, Gretel GT6000, upravo se pojavio u pretprodaji na internetskim trgovinama. Shodno već uobičajenim akcijama, Gretel će ovaj mobitel pokloniti (nekoliko komada), dok će ostatak biti dostupan po povoljnijoj cijeni sve do 20.6.

U njegovom cjenovnom rangu (trenutno košta 109,99 dolara) GT6000 izrazito odskače od konkurencije prije svega moćnom baterijom. 6000 mAh je iznimno mnogo i osigurat će dugotrajnu apstinenciju od utičnice.

Valja spomenuti i dualne kamere straga: 13-megapikselni senzor primarne i 1,3-megapikselni senzor sekundarne omogućit će vam fotografije s bokeh efektom, koji se već polako udomaćuje i u low-end segmentu. Kamere, inače, podupire dvotonska bljeskalica, dok su senzori iz Panasonica, ako se netko pita.

Obzirom da mu je operativni sustav Android 7.0 Nougat, GT6000 donosi neke zanimljive opcije poput mogućnosti rada jednom rukom, podršku za parallel space (korištenje dva različita računa istovremeno) i slično.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj na Gearbestu

Kao što je već rečeno, GT6000 već se nudi na nekoliko internetskih trgovina. Iz Gretela kažu kako će u skoro početi i s prvim isporukama (13.6.), a u međuvrmenu ga možete dobiti i besplatno. Valja vam tek popratiti njihovu Facebook stranicu i komentirati objave, čime će se otvoriti mogućnost da ga zaradite fejsajući.

2 komentara

2 Comments

  1. 13 lipnja, 2017 at 8:23 pm

    mozeli jjedan na poklon

  2. 24 lipnja, 2017 at 1:36 pm

    Mobitel je super samo je pitanje kave sam sreće da ga dobijem??????

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh