Homtom

Dan samaca donosi veliko sniženje cijena Homtom smartfona

U Kini se početkom 90-ih razvio dan koji služi kao svojevrstno Anti-Valentinovo. Dan samaca obilježava se svake godine 11. studenog (kulturno prihvaćen i kao “1111” zbog brojki u datumu), a slavi se – kako? Pa, svi samci taj si dan priušte bar jedan proizvod na akciji u e-trgovini koji dugo žele, kako bi simbolički prikazali uživanje u svom samačkom statusu. Trgovine trljaju ruke dok pripremaju slasnu ponudu.

Homtom je u suradnji s nekolicinom e-trgovina kreirao posebnu akciju na kojoj promovira nekoliko svojih najuspješnijih smartfona iz nekoliko kategorija.

U kategoriji smartfona s beskrajnim zaslonima Homtom je nedavno izbacio S8, S16 i S9 Plus. Ovom serijalu će se u studenom priključiti i S7, koji će imati najmanji, 5,5-inčni veliki zaslon i procesor s osam jezgri. Homtom tvrdi da će za Dan samaca svi smartfoni biti na najnižoj cijeni ikad.

Na Aliexpressu se mogu pronaći dobri dealovi za Homtom S9 Plus, prvi smartfon zaslona dijagonale 6 inča i konceptom “beskrajnog ekrana”. Njegova cijena će na taj datum biti $156,97.

Drugi u ponudi je Homtom S8 s dijagonalom 5,7 inča čija će cijena biti snižena na 149,99 dolara.

Homtom S16 je i inače najpristupačniji 5,5-inčni smartfon s velikim zaslonom u Homtomovoj ponudi, a povodom Dana samaca cijena će mu biti snižena na 58,79 dolara.

U ponudu je uvršten i H7, smartfon čije se lansiranje tek ima dogoditi, i vrlo je vjerojatno da će se dogoditi ovog tjedna. Njegova cijena će u sklopu ove akcije biti 106,79 dolara.

To nas dovodi do druge kategorije, koja nije izgubila na vrijednosti pojavom nove generacije smartfona, koji u fokusu imaju povećanje površine zaslona. Dapače, gotovo da je povećan kontrast te se jasnije vidi vrijednost koju nose otporni smartfoni – umjesto krhkog i delikatnog dizajna kakav donose veliki zasloni, ovdje se nudi robusnost i izdržljivost.

Homtom u toj kategoriji može ponuditi tri generacije iste linije smartfona: Zoji Z8, Zoji Z7 i Zoji 76, od kojih je najbolji svakako Zoji Z8, čiju se inspiraciju u jednom momentu vezalo i uz lik Darth Vadera. Njegova cijena bit će 149,22 dolara.

Zoji Z7 na Aliexpressu će imati cijenu od 75,83 dolara:

Z6 kao najskromniji član ove Homtomove serije koštat će 65,87 dolara.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh