Homtom

Flash prodaja: Homtom S7 s 5,5 inča i 3 GB RAM-a po novoj cijeni od 87,99 dolara!

Po vrlo povoljnoj cijeni sada možete dobiti više nego što ćete platiti, a Homtom je to omogućio u trgovini TomTop, i to po ograničenoj ponudi.

Homtom S7 sada se može naručiti za samo 87,99 dolara i svakako ćete dobiti vrijednost za svoj novac.

>> Pogledaj ponudu na TomTopu

Zašto? Pa, S7 je jedan od onih pametnih telefona iz lanjske jeseni kada su mobiteli sa zaslonima bez rubova (tzv. bezel-less dizajn) nicali kao gljive poslije kiše, a S7 je bio među prvima koji je osvanuo s kompaktnijim 5,5-inčnim zaslonom i 18:9 omjerom. Ova dimenzija odgovara većini korisnika zato što odgovaraju dimenzijama standardnog dlana, pa je vrlo ugodan za držanje u ruci i rad prstima.

Osim toga, S7 može ponuditi zavidan hardver za ovako sitan iznos. Tu je čipset MT6737 s maksimalnim radnim taktom do 1,3 GHz, kojemu je pridruženo čak 3 GB radne memorije, što je prava rijetkost u ovom rangu. S takvom kombinacijom performanse su brze i glatke. Također, tu je 32 GB pohrane za sve vaše podatke i multimediju, te snažna baterija s kapacitetom 2.900mAh.

Homtom je u ovu kombinaciju uspio nekako ugurati i dualnu kameru, pa tako stražnja kamera ima senzore rezolucije 13MP+2MP. Prednja kamera ima 8-megapikselni senzor. Kamere podržavaju različite načine rada i dolaze s nekim filterima koji se mogu iskušavati kako bi konačne fotke bile što bolje.

Sve to okreće se na Android 7 Nougat, nešto starijem ali i stabilnom OS-u. Obzirom da se na tržištu mogu naći pametni telefoni s Android 4.1 OS-om, Homtom S7 je u prilično dobroj situaciji. Za otključavanje uređaja služi senzor otiska prsta.

Ako tražiš jeftini mobitel, nemoj propustiti ovu priliku. Više o uređaju, kao i mogućnost narudžbe, čekaju te na ovoj poveznici.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh