Homtom

Homtom HT70 ima brutalnu bateriju, a mi imamo kupon

Evo nam još malo gužve na početku srednje kategorije: pojavio se Homtom HT70, mobitel s brutalno velikom baterijom kapaciteta od čak 10.000 mAh. Redovna cijena mu je $164,99, što se kuponom HOMTOMGB1 spušta na 154,99 dolara. Odlična cijena za ovakav telefon što govorim iz iskustva. Tu su i dodatni popusti, pa čitaj dalje za više detalja! Već smo se, inače, susretali s mobitelima ovakva kapaciteta, pa provjerite u recenzijama.

Osim zbilja velike baterije, HT70 ima i veliki ekran dijagonale 6 inča i odnosom stranica 18:9. Njime je Homtom uhvatio neke nove dizajnerske smjernice, jer je trebalo prilagoditi izgled ovako golemoj bateriji. Rezultat je, sudeći po fotkama, itekako oku ugodan.

Kamera na leđima je dvostruka: primarni senzor ima 13 MP (interpolacijom to ide do 16 MP), a sekundarni senzor, onaj za bokeh efekt, ima 2 MP (interpolacijom do 5 MP). Sprijeda je za selfie fotografije odgovorna kamera s 8 MP, što se također softverski gura do 13 MP.

Hardverski je itekako poznat, jer se temelji na provjerenom Mediatekovom MT6750T. Njegovih osam jezgara isporučuje 1,5 GHz radnoga takta, što je više nego dovoljno za svakodnevno korištenje. Radne memorije ima 4 GB pa će multitasking teći nesmetano, a za podatke je namijenjeno također velikih 64 GB.

>> Pogledaj ponudu za ovaj mobitel (kupon HOMTOMGB1)

Ako ste u potrazi za mobitelom s velikom baterijom, eto dobre prilike.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh