HTC

HTC Vigor i Bliss

Procurile su slike i specifikacije dva nova uređaja koja nam sprema HTC. To su Vigor i Bliss, dva moćna pametna telefona pogonjena Android mobilnim operacijskim sustavom. Jedan od njih je po svemu sudeći namijenjen pripadnicima nježnijeg spola.

HTC Vigor je osposobljen sa Qualcomm procesorom od 1.5 GHz i prostranim 4.3-inčnim 720p zaslonom. Na stražnjoj strani se nalazi kamera od očekivanih 8 megapiksela koja će moći snimati video u rezoluciji od 1080p. Inače, Vigor je prvi iz tzv. “HTC Beats” linije pametnih telefona, proizašlih iz suradnje sa Beats Electronics korporacijom za koju radi poznati rapper Dr Dre. Vigor je pogonjen posljednjom inačicom Gingerbreada (Android 2.3.4).

HTC Bliss je još jedan smartphone iz HTC-a. Radi se o “slatkom” uređaju sa procesorom od 800 MHz (Qualcomm MSM7x30 chipset sa Adreno 205 GPU. Točna veličina zaslona je još nepoznata, ali očekujemo nekih 3+ inča. Slična je situacija sa kamerom, gdje očekujemo nekih 5 megapiksela. 

HTC Bliss izgledom dosta podsjeća na Wildfire S. Operacijski sustav će biti Android 2.3 Gingerbread prebojan sa HTC Sense 2.5 sučeljem. Iako je riječ o uređaju namijenjen središnjem cjenovnom rangu, HTC Bliss će se isticati bogatim dodatnim asortimanom – Bluetooth audio oprema, “docking” sustav i sl. Osobito je zanimljiva mala kocka imena Charm koja je svjetleći indikator za vizualne obavijesti o propuštenim pozivima ili porukama.

.


Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh