HTC

Prodano skoro 5 milijuna HTC One uređaja

Od lansiranja modela HTC One prošlo je samo oko mjesec dana, ali jedan direktor tvrtke HTC koji je ostao anoniman je rekao da se prodaja uređaja približila brojci od 5 milijuna.

Spominjući probleme s nestašicom modela, anonimna osoba je za novine rekla, „narudžbe su zasada prilično dobre i još uvijek su veće od onoga što možemo proizvesti“.

Naravno, ova bezimena osoba iz HTC-a mora znati da je HTC opasnosti trenutno. Potražnja za HTC liniju proizvoda je u posljednjih nekoliko godina drastično pala i Samsung Galaxy S4 je dostigao brojku od 10 milijuna prodanih uređaja u manje od mjesec dana od lansiranja. Tu je i Apple koji svaki mjesec proda na milijune svakog proizvoda. Tajanstveni čovjek iz HTC-a je rekao da je još uvijek vrlo rano procijeniti ide li tvrtki dobro ili ne.

HTC One stoji kao jedan od najbolje ocijenjenih mobilnih uređaja na tržištu, a njegova uspješna prodaja i lansiranje svakako govori i mogućnostima tvrtke da ponudi tržištu dobar proizvod. No, nestašica uređaja tvrtku još uvijek drži dalje od onoga što bi moglo biti još bolji uspjeh na tržištu i jače lansiranje budućih proizvoda. Ako HTC riješi taj problem mogao bi doživjeti prilično dinamično ubrzanje za sve ono što sprema za nas u sljedećih nekoliko mjeseci.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh