Huawei

Čekaju na tebe: Huawei P30 Pro i P30 stigli na Tomtop

Dva vrhunska smartfona, Huawei P30 i Huawei P30 Pro, koji se ističu kako brutalnim specifikacijama tako i fantastičnom kamerom, stigli su u izlog trgovine Tomtop. Flagshipi ove kompanije za 2019. godinu među najboljim su kupnjama uopće u svijetu pametnih uređaja, dok su im kamere sam svjetski vrh.

Jači model, P30 Pro, dominira po kvaliteti kamere, a ima čak četiri senzora na svojim leđima: 40 MP primarnog senzora, širokokutnu leću s 20 MP te telefoto leću od 8 MP, te Time-of-Flight senzor, čime se zaokružuje najmoćnija fotografska sekcija na planetu. Sprijeda, smješten u kapljici pri vrhu telefona, nalazi se senzor od 32 MP, zadužen za selfie fotke. Ekran je dijagonale 6,47 inča i sa zakrivljenim rubovima te rezolucijom od 2.120×1.440 točaka. Kirin 980 najjače je što Huaweijevi laboratoriji nude, a prati ga 8+128 GB memorije, što ga čini vrhunskim flagship mobitelom.

Pogledaj ponudu na trgovini Tomtop!

Huawei P30 ima ekran od 6,1 inča ((2.340×1.440p) također s kapljicom za kameru na vrhu. Kamera je trostruka, s istom konfiguracijom senzora (40 MP+16 MP+8 MP) ali bez TOF senzora. I ovdje je riječ o Kirinu 980, kojeg prati 8 GB RAM-a i 128 GB ROM-a. Snažna konfiguracija zahtijeva adekvatno napajanje, što osigurava baterija kapaciteta 3.650 mAh s podrškom za bežično punjenje.

Pogledaj ponudu na trgovini Tomtop!

Oba ova moćna smartfona izvanredan su izbor u flagship rangu, a donose premium izradu, moćne performanse i nenadmašne kamere. Naravno, trgovina Tomtop ima puno više za ponuditi od onoga što je ovdje rečeno, pa zato skočite ondje i pogledajte kakvih su još gadgeta pripremili u svojoj ponudi.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh