Huawei

Honor izgubio prototip novog mobitela, nudi novčanu nagradu ako ga nađeš!

Ukratko: Honor je izgubio testni primjerak svog novog uređaja iz serije Honor 20. Poštenom nalazniku nudi nagradu od 5.000 eura ako ga vrati proizvođaču.

Više s Geek.hr: Pogledaj odličnu ponudu Honor mobitela!

Prije nego smartfon izađe na tržište, prolazi rigorozno testiranje. Dio takvog testiranja podrazumijeva korištenje prototipa u realnim okolnostima, zbog čega se ustupa nekom od djelatnika kompanije da ga protrese uzduž i poprijeko. Honoru se dogodila ta nesreća da je izvjesni Moritz Scheidl izgubio povjereni mu smarfon. Je li mu ukraden ili je jednostavno negdje ispao ne zna niti on sam; zadnji put ga je koristio u vlaku u okolici Dusseldorfa u Njemačkoj. Zbog toga je objavljen oglas, kojim kompanija nudi lijepih 5.000 eura, pri čemu se upozorava kako je mobitel u sivoj zaštitnoj masci, kako bi se sakrio dizajn i raspored senzora na zadnjoj kameri. Ako ste negdje u blizini, dobro gledajte oko sebe! 🙂

Serija Honor 20 sljedećeg će mjeseca biti predstavljena s tri nova modela, Honor 20, Honor 20 Pro i Honor 20 Lite, a od ranije je u prodaji Honor 20i.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh