Huawei

Huawei će predstaviti svoje nove proizvode u ponedjeljak

Foto: Twitter / @HuaweiMobile

Uslijed otkazivanja najveće svjetske smotre mobilnih tehnologija, Mobile World Congress-a u Barceloni, kineski Huawei je odlučio 24. veljače održati press konferenciju na kojoj će predstaviti svoje nove proizvode.Prema do sada poznatim informacijama, Huawei bi trebao predstaviti svoj novi Kirin chipset za mobilne uređaje, s tim što nije poznato je li u pitanju nadograđena verzija aktualnog premium chipseta Kirin 990, koju pokreće flagship mobitel Huawei Mate 30 Pro, ili o procesoru niže klase Kirinu 820, nasljedniku Kirina 810, koji nije viđen u uređajima predstavljenim u Europi.

Na konferenciji će najvjerojatnije biti predstavljena i nova verzija Huaweijevog interfacea EMUI 10.1, koji bi svoju premijeru trebao imati u premium uređajima P40 serije čija premijera je zakazana za kraj ožujka.

Pretpostavlja se da bi na konferenciji mogao biti prikazan i neki od novih modela srednje klase iz Nova serije i da će se konferenciju završiti prikazivanjem najnovijeg “teaser” videa za novi Huawei P40 Pro.

Konferencija počinje 24. veljače u 14 sati, po srednjoeuropskom vremenu, a prijenos će se moći pratiti na službenom YouTube kanalu kineske tvrtke.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh