Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Huawei

Huawei glazbeni streaming servis stiže u Europu

S obzirom na to da se Huawei više ne može oslanjati na servise koje nudi Google, aktivno traži alternative. Pored vlastite trgovine aplikacija, kineski proizvođač polako pokriva i druge servise koje nudi Google.

Glazba na struju

Foto: Huawei mobile cloud service

Na red je došao glazbeni streaming servis koji će biti predinstaliran na novim Huawei i Honor modelima mobitela. Da bi to omogućio, Huawei se udružio sa Squidom, glazbenim streaming servisom koji je dostupan na Androidu već duže vrijeme, ali nije bio pretjerano popularan. Suradnja s Huaweijem će tako biti na obostrano zadovoljstvo, jer će Huawei bez puno napora dobiti glazbeni streaming sustav, a Squid će definitivno dobiti na popularnosti, a uz to od sada je dostupan i u Europi, piše GizChina.

Foto: Huawei mobile cloud service

Huawei Music app je već dostupan na više jezika i ima solidnu količinu sadržaja, a može se preuzeti s HMS-a. Korisnici koji nemaju Huawei (ili Honor) mobitele, također će moći upotrebljavati ovaj servis. Dovoljno je skinuti aplikaciju sa službene web stranice.

Aplikacija, osim streamanja glazbe dozvoljava kreiranje listi za reprodukcije, preuzimanje glazbe za offline preslušavanje, kao i nekoliko opcija koje je Huawei sam osmislio, a cijena servisa je 9.99 eura mjesečno.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Novosti

Clean Network program je najavljen u travnju ove godine, kao dio akcije Trumpove administracije da "zaštiti privatnost američkih građana i tvrtki".

Novosti

Najbolji rezultat je ostvaren u lipnju, kada je više od 40% prodanih mobitela imalo 5G podršku.

Novosti

Od poznatih imena, samo je Huawei zabilježio rast isporuka i to od 2,1%.

Huawei

Aplikacija osim što nudi pretraživanje, nudi i potpuno novu značajku.

Oglašavanje