Huawei

Huawei Honor 10 Lite je odličan izbor u srednjoj kategoriji

Kao cilj za sljedeću, 2020. godinu, Huawei si je zadao postati najveći svjetski proizvođač pametnih telefona. Trenutno su na drugome mjestu, a ispred njih je samo Samsung. Jedan od uređaja koji će im pomoći na tom putu je Honor 10 Lite, smartfon za poželjeti!

Njime se Honor u dizajnerskom smislu maknuo od onog nesretnog zuba, pa iznad ekrana ostavio samo kapljicu za selfie kameru. Njen senzor ima čak 24 megapiksela, pa očekujte odlične selfie fotke. Na leđima je dvostruka kamera, sa senzorima od 13 MP+2 MP, što obećava jako, jako dobre fotke. Ekran inače ima dijagonalu od 6,21 inča u Full HD rezoluciji i smatra se jednim od najboljih u klasi. Pokriva impresivnih 90% prednje strane uređaja, zbog čega igranje i gledanje videa predstavlja pravo zadovoljstvo.

Kirin 710 je snažan i istovremeno štedljiv procesor, kojeg prati 3 GB radne memorije i 64 GB internog prostora, a osebno optimizirani i prilagođeni GPU osigurava nesmetano iskustvo prilikom igranja.

POGLEDAJ PONUDU NA TRGOVINI GEEKBUYING!

Prilikom pregledavanja gornjeg linka obratite pažnju na boje, kojih ima priličan broj u ponudi. Isto tako, u ponudi su i modeli Honor 10 Lite s više radne memorije – evo ga ovdje model s 4 GB RAM-a – mada je i ovih 3 GB jamstvo stabilnog rada. Huawei pravi odlične mobitele, ramotrite Honor 10 Lite ako ste u potrazi za novim smartfonom.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh