Huawei

Huawei P40 i P40 Pro trebali bi biti dostupni u pet boja

Foto: Pixabay

Prema najnovijem renderu kojeg je objavila web stranica 91mobiles, Huawei P40 i P40 Pro trebali bi biti dostupni u pet boja. Dostupne boje će navodno biti: Black, Blush Gold, Silver Frost, Deep Sea Blue i Ice White (s gradijentom).

Ovo nije prva informacija o tome kako bi P40 trebao izgledati, prije par dana procurili su renderi prednje i stražnje strane Huawei P40 modela.

Foto: 91mobiles

Oba će mobitela biti izrađena od metala i stakla, ali neće biti identični. Huawei P40 će imati ravan zaslon, dok će P40 Pro sadržavati zakrivljeni zaslon. Kamera oba mobitela nalazit će se u lijevom kutu zaslona u otvoru oblika pilule.

Što se tiče stražnje kamere, P40 će imati tri stražnje kamere, dok će P40 Pro uključivati čak 5. Leica će biti dio oba mobitela.

Huawei P40 serija bi trebala biti lansirana krajem ožujka u Parizu, no točan datum još nije poznat.

Android 10 će biti predinstaliran na oba modela s EMUI 10, no čini se kako će oba uređaja biti isporučena bez Google usluga (GMS-a) zbog zabrane SAD-a. Iako se do tada situacija između SAD i Kine može bitno promijeniti, u ovom trenutku čini se da će to biti tako.

To su manje-više sve informacije koje trenutno imamo. Više informacija o Huawei P40 i P40 Pro će uskoro biti objavljene, pa budite u tijeku.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh