Huawei

Huaweijevi mobiteli iz serije P20 prodani u šest milijuna primjeraka

Izvor: Bug, Foto: Huawei

Huawei je objavio informaciju vezano uz prodaju mobitela iz serije P20 – do sada ih je prodano više od šest milijuna primjeraka.

Ova godina je posebno naklonjena kineskim proizvođačima mobitela. OnePlus je objavio informaciju kako je u prvih par tjedana uspio prodati čak milijun primjeraka svog najnovijeg, a ujedno i ponajboljeg mobitela, OnePlus 6.

Drugi kineski proizvođač mobitela, Huawei, prošao je još bolje. Prema njihovim navodima oni su do sada uspjeli prodati više od šest milijuna mobitela iz svoje također najnovije i ponajbolje serije – P20. Istina, Huaweiovci su imali koji tjedan više za prodaju.

Podsjetimo, Huawei P20 Lite na tržište je stigao još u ožujku 2018. godine, a P20 i P20 Pro modeli u travnju 2018. godine. S druge strane OnePlus 6 je službeno krenuo u prodaju 22. svibnja 2018. godine.

No uspjeh Huaweiovaca time nije ništa manji. Pogotovo ako se usporede prodajni rezultati njihove dvije zadnje serije – P10 i P20. Naime, iz Huaweija poručuju kako je serije P20 za 81% nadmašila prodajne rezultate prošlogodišnje serije P10.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh