Geekmaxi
Huawei

Imamo kupone za Huawei Honor 9 i Leagoo Kiica Power

Na mail redakcije stigla je obavijest kako se dva pametna telefona na trgovini Cafago prodaju jeftinije zahvaljujući kuponima. Ova dva uređaja (Leagoo Kiica Power i Huawei Honor 9) pripadaju različitim klasama mobitela i ne sumnjam da će privući pozornost koju zaslužuju.

Huawei Honor 9 jači je uređaj u ovoj priči. Prekrasan dizajn i brutalne specifikacije prati cijena od 459,95 dolara, no kuponom HUAWEI9 past će na vrlo prihvatljivih 381,01 dolar. Ovaj izniman uređaj pokreće Kirin 960, Huaweijev vlastiti čipset, a uz njega ćete dobiti i 4 GB radne i 64 GB interne memorije. Pohvaliti se može i Full HD zaslonom te odličnim kamerama: stražnji setup je dualan (20 + 12 MP), dok se sprijeda nalazi senzor s 8 MP.

Na drugoj strani stoji Leagoo Kiica Power, jeftini Android uređaj – košta $89,54, što se kuponom PZ0089CO spušta na 68,99 dolara – jakom baterijom: 4.000 mAh je zapremina s kojom ćete lako progurati kroz dan. Čipset koji ga pokreće je MTK6580A, dok je memorija raspoređena na 2 GB radne i 16 GB interne – više nego dovoljno za nezahtjevnog korisnika. Zanimljivo, i on ima dvostruku stražnju kameru (5+8 GB), koju prati uobičajen set softverskih alata za poboljšanje fotografije.

>> Pogledaj ponudu za Honor 9 (kupon: HUAWEI9)

>> Pogledaj ponudu za Kiica Power (kupon: PZ0089CO)

Ova akcijska ponuda traje tjedan dana, počevši s današnjim. Ukoliko se zalihe ne isprazne, trajat će do 22. odnosno 26. ovog mjeseca.

 

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh