Huawei

Ovako bi Huawei P40 Pro mogao izgledati

Foto: Youtube/ Huawei Mobile Hrvatska

Iako se Huawei P40 Pro ne očekuje prije kraja ožujka, pojavili su se novi renderi koji prikazuju kako bi mobitel mogao izgledati. Treba imati na umu da ovo nisu “leakovi”, već slike napravljene prema informacijama o uređaju koje su procurile.

Renderi prikazuju kako bi Huawei P40 Pro mogao izgledati slično Galaxy S10+. Uređaj ima otvor za kameru u obliku pilule, baš kao i Galaxy S10+, samo se nalazi na suprotnoj strani. Zaslon ima zaobljene rubove, a otvor za kameru se nalazi u lijevom gornjem kutu. Sve fizičke tipke se nalaze s desne strane ( tipke za pojačavanje/ stišavanje glasnoće, tipka za uključivanje/ zaključavanje). Stražnja strana telefona je također zakrivljena i sadržava Huaweijev logo.

Foto: 9TechEleven/ Teme

Mobitel je prikazan u dvije varijante boja.

Foto: 9TechEleven/ Teme

Ove dvije slike dolaze nam od 9TechEleven-a i Teme-a. U svom tvitu, Teme tvrdi da je zaslužan za dizajn, a za rendere 9TechEleven. Ovi renderi su temeljeni na informacijama koje Teme ima o uređaju, tako da bi ovaj dizajn zapravo mogao biti vrlo blizu konačnom proizvodu.

Huawei P40 Pro bi trebao biti opremljen skenerom otiska prsta koji će biti ugrađen u zaslon. Ranije su glasine tvrdile da će uređaj imati zaslon veličine između 6,5 i 6,7 inča. Mobitel će sadržavati tip-C USB ulaz i 3.5 milimetarski ulaz za slušalice. Mobitel će pokretati Kirin 990 64-bitni octa-core procesor, a podržavat će 5G mrežu i imat će unaprijed instalirani Android 10 skupa s EMUI 10 skinom. Google usluge vjerojatno neće biti dostupne na ovom mobitelu, ako se situacija oko trgovinskog sporazuma između SAD-a i Kine ne promijeni.

Huawei P40 i P40 Pro bi trebali biti službeno lansirani krajem ožujka 2020. godine, barem prema tvrdnjama izvršnog direktora tvrtke.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh