Geekmaxi
Huawei

Pred vratima je Honor 7X sa zaslonom bez rubova

Honor, sestrinska firma kompanije Huawei, za nepuna dva tjedna predstavit će Honor 7X, svog predstavnika u srednjoj klasi uređaja. Seriju X odlikuje odličan odnos cijene i kvalitete, jer su i 5X i 6X nudili jako dobre specifikacije po umjerenoj cifri. Honor 6X još uvijek predstavlja jako dobru kupnju; iako dizajnom ne obara s nogu, dualna stražnja kamera i još uvijek vrlo sposobna hardverska osnovica čine ga više nego konkurentnim u njegovom cjenovnom rangu. Čak štoviše, aktualna prodajna akcija prilično ga je približila domaćem džepu.

>> Pogledaj ponudu za Honor 6X na Gearbestu

Sljedeći pametni telefon u nizu, Honor 7X, predstavljen je teaserom objavljenim na društvenoj mreži Weibo. Kako se vidi po reklami, premijera će biti 11. listopada. Android Authority nagađa kako će ga krasiti zaslon bez rubova, budući da su preveli kineske znakove. Reklama je također u odnosu stranica 2:1, što je uobičajeno upravo za telefone s takvim ekranima.

Što se pak hardverske strane tiče, očekuje se Kirin 670, 4 GB radne memorije i 32/64 GB skladišnog prostora. Spomenuti zaslon bit će Full HD rezolucije (i 6X ima takav). U softverskom smislu ne očekuje se ništa drugo osim Androida 7 Nougat, koji je nezaobilazna instanca za sve kineske proizvođače telefona. 6X je po prezentaciji koštao 250 dolara, pa je za očekivati kako se niti 7X neće razlikovati po tom pitanju.

Tražili ste:

  • honor 7x (12)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh