Leagoo

Leagoo će biti prvi koji će lansirati 18:9 smartfon sa zaobljenim zaslonom

Leagoo je u opticaj pustio vijest o svojem najnovijem poduhvatu, a nadaju se zainteresirati svijet kombinacijom dviju funkcija zaslona koje su u 2017. godini osobito popularne. U prvom planu tu svakako govorimo o beskrajnominfinityzaslonu, čija je karakteristika ono slavno prelijevanje preko rubova. Pored toga, tu je i omjer stranica 18:9, oblik za kojim je zavladala posebna pomama i nema proizvođača koji bi nje bio lišen, premda su kritike i napisi portala gotovo pa u konsenzusu oko toga da se radi o trendu koji neće potrajati.

Model pod radnim nazivom S9 iz ove kineske kompanije planiraju lansirati u 2018. godini, a zainteresiranoj javnosti dostupan je i video još nedovršenog smartfona, odnosno isključivo rad njegovog zaslona:

Drugih informacija zapravo i nema. O zaslonu se šuška da je riječ o AMOLED-u debljine 0,2 mm, kontrasta 100.000:1 i svjetline 350 cd/m2.

Procurile su i neke fotografije s eventa, i mogu reći da sam načelno zainteresirana – Leagoo je dosad znao ponuditi visokokvalitetne i pristupačne smartfone, te je uvijek imao i neku jedinstvenu crtu koja ga odvaja od ostalih proizvođača. Vrlo je vjerojatno da će za nekoliko mjeseci o ovom smartfonu izlaziti brojne riječi hvale, ali o tom potom – sad tek čekamo daljnji razvoj događaja.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh