Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Leagoo

Leagoo M9 za 60 dolara nudi 2GB RAM-a i 4 kamere

Leagoo M9 natjecatelj je u kategoriji niskobudžetnih smartfona. Takvih smo vidjeli dovoljno, a hoće li ovaj svojom pojavom išta uzburkati, ostaje nam vidjeti. Što se specifikacija tiče, rekli bismo da mu cijena sasvim pristaje i da, možda, pogodba i nije toliko loša.

Svu eleganciju Leagoo M9 može zahvaliti zaslonu, kako je to sve češći slučaj sa smartfonima. S IPS tehnologijom on je uspješno tanji, a uz dijagonalu od 5,5 inča pripada onima koje bismo nazvali “kompaktnima” – komforan, prije svega praktičnih dimenzija, možda idealnih za niskobudžetnu kategoriju.

Opremljen je sa čak četiri kamere. Odnosno, obje kamere dolaze s dvostrukim senzorom.

Prednja kamera sa senzorima rezolucije 5MP+2MP ima instaliranu i LED bljeskalicu. Otvor blende je f2.4.

Senzori stražnje kamere u kombinaciji su 8MP+2MP, a pridružena im je i dvostruka LED bljeskalica. Otvor blende je i na ovoj kameri isti.

 

Uspjeh je uvijek u omjeru – pa tako i Leagoo M9, osim o omjeru cijene i kvalitete, brine da ispuni i poželjni omjer stranica zaslona, koje su stoga u simetriji u odnosu 18:9. Kako možemo vidjeti iz slika, zaslon zauzima popriličnu površinu uređaja. Kompaktan!

Leagoo je osobito ponosan na svoju tehnologiju čitača otiska prsta. Senzor dolazi s neovisnim ISP čipom i Smart Touch tehnologijom – otključavanje se događa za stotinku sekunde.

Baterija je od LG-a i ima kapacitet 2.850mAh. U testiranjima je M9 pokazao da može izgurati jedan dan korištenja. Također, baterija je i nakon 500 punjenja zadržala 90 posto svog početnog kapaciteta. Možete očekivati da ćete se s ovim smartfonom družiti duže vrijeme.

Specifikacije za Leagoo M9:
Zaslon: 5,5-inčni 18:9 1280x640p IPS
Kamera:
-stražnja: 8MP + 2MP
-prednja:5MP + 2MP
CPU: MT6580T 1.3Ghz
Memorija:
-RAM: 2GB
-ROM: 16GB
Baterija: 2.850mAh
Cijena: $59,99

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Vernee

Pohvalno se piše o kineskoj kompaniji Vernee – i mi smo među takvima – čiji se telefoni diče izvrsnom kvalitetom i performansama. Jedan od...

Bluboo

Bluboo Maya Max pametni je telefon kojeg njegova izrada, komponente i optimiziranost čine jednim od najozbiljnijih kandidata za kupovinu. Primarna, gotovo pa jedina svrha...

Doogee

Doogee X5 Pro je još jedan u nizu kineskih mobitela međutim realno gledajući nemaju svi love na bacanje da bi si mogli priuštiti bilo...

Elephone

Tvrtka Elephone upravo je pustila u pretprodaju svoj novi adut, model Elephone S7. Navedeni dolazi u dvije varijante: S7 s dijagonalom zaslona od 5,5 inča...

Oglašavanje