Geekmaxi
Leagoo

Leagoo najavio M5 Edge sa zakrivljenim ekranom

Relativno poznati kineski proizvođač Leagoo uskoro na tržište stiže s novim pametnim telefonom imena M5 Edge. Iz imena se već može zaključiti kako će imati zakrivljene rubove, što se iz priloženih fotki i vidi.

Rađen je po uzoru na Samsungove telefone, suvišno je više i reći. Iako kvalitetom ne mogu parirati gigantu iz Južne Koreje, cijenom itekako mogu. Bez ulaganja u istraživanje i razvoj i s jeftinom radnom snagom, kineski mali proizvođači jurišaju na onaj dio tržišta koji je nevoljan plaćati astronomske sume za smartfon, ma kako on napredan bio.

Podataka o ovom uređaju zapravo i nema puno: zaslon će mu biti dijagonale 5 inča i zakrivljen po rubovima (3D), a straga će imati senzor otiska prsta i zvučnik. Vrlo je vjerojatno kako će ga pokretati Mediatekov čipset, vjerojatno nešto iz srednjega ranga. Na tržište bi trebao stići tijekom sljedećeg mjeseca, pa se strpite dok ne izrone nove informacije.

Tražili ste:

  • mobitel sa savitöjivim zaslonom (1)
1 Komentar

1 Komentar

  1. svibanj 29, 2017 at 10:50 am

    Koristio sam obicni m5. Extra telefon za te pare, dobar zvucnik, fantasticna izrada i cvrstoca, kamera moze proci ali baterija je katastrofa. 2300mah je bilo lose, a ovaj ima jos manju, veliki dislajk. :/

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh