Leagoo

Leagoo najavio M5 Edge sa zakrivljenim ekranom

Relativno poznati kineski proizvođač Leagoo uskoro na tržište stiže s novim pametnim telefonom imena M5 Edge. Iz imena se već može zaključiti kako će imati zakrivljene rubove, što se iz priloženih fotki i vidi.

Rađen je po uzoru na Samsungove telefone, suvišno je više i reći. Iako kvalitetom ne mogu parirati gigantu iz Južne Koreje, cijenom itekako mogu. Bez ulaganja u istraživanje i razvoj i s jeftinom radnom snagom, kineski mali proizvođači jurišaju na onaj dio tržišta koji je nevoljan plaćati astronomske sume za smartfon, ma kako on napredan bio.

Podataka o ovom uređaju zapravo i nema puno: zaslon će mu biti dijagonale 5 inča i zakrivljen po rubovima (3D), a straga će imati senzor otiska prsta i zvučnik. Vrlo je vjerojatno kako će ga pokretati Mediatekov čipset, vjerojatno nešto iz srednjega ranga. Na tržište bi trebao stići tijekom sljedećeg mjeseca, pa se strpite dok ne izrone nove informacije.

1 Komentar

1 Komentar

  1. svibanj 29, 2017 at 10:50 am

    Koristio sam obicni m5. Extra telefon za te pare, dobar zvucnik, fantasticna izrada i cvrstoca, kamera moze proci ali baterija je katastrofa. 2300mah je bilo lose, a ovaj ima jos manju, veliki dislajk. :/

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh