Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

LeEco

Dobro i jeftino: mobiteli i slušalice na Tomtopu

Ako se sjećate kompanije LeEco (ako iole pratite zbivanja na tržištu mobitela, sigurno je tako), onda znate kako su imali odlične uređaje.

Ta je tvrtka u međuvremenu pokleknula i nestala, prije svega zahvaljujući poslovnim avanturama svog vlasnika. On je novac zarađen na mobitelima uporno pumpao u neke druge djelatnosti (električni automobili i slično), što je dovelo do kraha primarne djelatnosti. Nekim trgovinama na lageru je ostao određen broj njihovih uređaja, koje sad prodaju po vrlo povoljnim cijenama.

Pametni telefon

Jedna od takvih je Tomtop, gdje se prodaje vrlo sposobni LeEco Le 2. Za 82,62 eura dobit ćete jako dobru konfiguraciju predvođenu čipsetom Snapdragon 652, uz koju još ide 3 GB RAM-a i 64 GB ROM-a. Odlična hardverska potkovanost prelijeva se i na ekran, dijagonala kojeg je 5,5 inča i dolazi u Full HD rezoluciji.

dav

Zadnja kamera donosi senzor od 16 megapiksela, a sprijeda je senzor s 8 megapiksela, dakle niti u tom segmentu ovaj uređaj neće podbaciti. Više o njemu saznajte na ovoj poveznici, a ja ću još samo dodati kako baterija kapaciteta 3.000 mAh dolazi s podrškom za brzo punjenje.

Bežične slušalice

Još jedna zgodna sitnica na koju sam naletio su bežične slušalice LY-20. S istaknutom cijenom od 8,17 eura zbilja su pravi sitniš, a nude puno toga. Povezuju se putem Bluetooth 4.2, dakle kompatibilne su valjda sa svakim pametnim telefonom ili gadgetom koji postoji. Kvaliteta i distribucija zvuka su odlični, a ugrađeni mikrofon čini ih i univerzalnim komunikacijskim alatom, s jasnom reprodukcijom zvuka ma gdje bili.

Ugrađena baterija kapaciteta 80 mAh (svaka slušalica ima vlastitu) osigurava do četiri sata autonomije, dok se stand-by režim proteže i do 200 sati. U paketu s ovim slušalicama dobiju se i zamjenske kapice, čime je osiguran dugotrajan boravak u vašem vlasništvu. više o ovim zanimljivim slušalicama saznajte na ovom linku, a skrećem pozornost kako ih možete birati u dvije boje.  Ako vas zanima još ovakvih gadgeta, pozivam vas da skočite direktno na trgovinu, gdje je izbor još puno, puno veći.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Recenzije

Bežične slušalice postale su standard. Do nedavno, čim se pojavi neki novi mobitel bez 3,5-milimetarskog ulaza za slušalice, pratile su ga salve kukanja za...

Novosti

Mobiteli su jedna od najprljavijih stvari koje imamo u kući, pa bi u vrijeme širenja smrtonosnog koronavirusa posebno trebalo obratiti pažnju na njihovu čistoću....

Gadgeti

Na eBay-u je trenutno aktivan jedan oglas za originalne AM115 Huawei slušalice koje možete uzeti za malo manje od $5. Slušalice nisu klasične “in...

Oukitel

Na upravo održanom Global Sources Electronics Exhibition u Hong Kongu, kompanija Oukitel je stigla s jakim snagama. Na svom su štandu izložili čak 20...

Oglašavanje