LeEco

LeEco Le S3 velikih specifikacija na velikom popustu – a imamo i kupon!

Na TomTopu na akciji je LeEco Le S3 – sa 185,99 dolara snižen je na 125,99 dolara, a unošenjem koda kuponaPZ0096LCX – cijena uređaja spušta se na 115,99 dolara. Ovaj nemali mutant može olakšati život svima koji se smartfonom služe u široke svrhe.

Sazdan od aluminijskih materijala, ovaj uređaj se odlikuje lakoćom. Iznimno je elegantan i tanak, dimenzije su mu 15,11 x 7,42 x 0,74 cm. S jasnim i oštro odrezanim linijama, ne sumnjamo da će utisak koji ostavlja na dlan imati konture blagog zadovoljstva – uvijek smo impresionirani kad moćne zvjerke s jakim pogonom – a ovdje se radi upravo o takvom primjerku – ne otkrivaju svoje performanse masom.

5,5-inči ekran s Full HD zaslonom obogaćen je senzorom za svjetlo koji prati vanjske prilike i automatski pronalazi optimalnu svjetlinu za zaslon uređaja. Ova funkcija dobro dođe u svakoj prilici, a pogotovo ako imate želju koristiti se ugrađenom podrškom e-čitača. Senzor za otisak prsta postavljen je vertikalno pod stražnju kameru, čija je rezolucija 16MP. I stražnja i prednja kamera opremljene su LED bljeskalicom, no prednja kamera duplo je manje rezolucije, dakle 8MP.

Slaba selfie kamera, ali jak motor – dvije godine star i prvi desetojezgreni čipset Helio X20 i dalje nadmašuje mogućnosti brojnih drugih procesora, s maksimalnim radnim taktom 2,3GHz. Njemu je pridruženo 3GB radne memorije i 32GB interne memorije. To sve zvuči toliko dobro, da vas moramo malo razočarati – Le S3 fablet nema utor za MicroSD karticu, tako da ćete se za pohranu većeg broja podataka morati pobrinuti na druge načine – prenošenjem foto galerije na vaše kućno računalo, primjerice. Baterija s kapacitetom 3.000mAh opremljena je Qualcommovom tehnologijom brzog punjenja pa onaj moment u danu kada dođe vrijeme za punjenje, a do tog s većinom snažnih smartfona ionako dođe, neće previše potrajati.

>> Pogledajte ponudu za ovaj uređaj na online trgovini

LeEco je prošle godine iznenadio svijet kada je najavio dva modela smartfona bez standardnog 3,5mm utora za slušalice. Odbacio je korištenje DAC čipa (engl. digital-to-audio converter) koji audio pohranjen u nizovima nula i jedinica pretvara u električne signale koje slušalice mogu reproducirati. DAC je spojen na ulaz slušalica a, budući da je čip minijaturna verzija velikih pretvornika, kvaliteta i snaga izlaza su ugroženi. Da bi to izbjegli, kompanija LeEco inkorporirala je u svoje modele CDLA tehnologiju (engl. Continual Digital Lossless Audio) u kojoj ulogu ulaza za slušalice preuzima USB – ista je priča i s, primjerice, iPhone 7 uređajem. Za one kojima je kvaliteta zvuka bitna, bitna je i činjenica da na svom mobilnom uređaju mogu reproducirati audio u FLAC formatu. Da ne bi bilo greške, LeEco uz uređaj nudi i USB adapter na koji se mogu priključiti slušalice.

Zaista se radi o dobroj pogodbi, a ništa manje se ne može ni očekivati od imena LeEco. Visoki performansi i niske cijene, gotovo da im piše u potpisu. Razmislite, ali ne čekajte dugo, jer akcija završava nešto iza ponoći po standardnom vremenu. Utipkajte kod i ostvarite dodatni popust – uređaj može biti na vašoj adresi u roku 7-15 radnih dana.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh