LeEco

Novi model tvrtke LeEco se pojavio na Geekbenchu

Čini se kako je novi model tvrtke LeEco na samo dva-tri tjedna od službenog predstavljanja. Na Geekbenchu se, naime, pojavio LeEco XiubaleR, njihov uređaj koji bi se trebao smjestiti u srednju kategoriju pametnih telefona.

Riječ je zasigurno o telefonu kodnog imena, jer praksa svih proizvođača diktira da do zadnjeg trena ne otkrivaju puno detalja o svom telefonu, često čak niti njegov naziv.

No na Geekbenchu mogla se doznati osnovica ovog uređaja, kojeg čini čipset Helio X20 s 3 GB radne memorije. Isti je postigao 1.619 bodova na testiranju jedne jezgre, odnosno 3.833 bodova u višejezgrenom benchmarku. Softver čini Android 7.1.2 Nougat, preko kojeg će biti LeEcoovo sučelje.

Prema ovih nekoliko šturih podataka, čini se kako će XiubaleR biti snažan, sposoban uređaj. Pretpostavlja se kako će ga popratiti jaka baterija, kako bi se pružila dovoljna zaliha energije za cjelodnevno korištenje. Isto tako, zaslon ne bi smio biti manji od 5,5 inča, jer LeEco nikad nije niti napravio telefon skromnijih dimenzija. O konfiguraciji i njenim sposobnostima više ćemo znati vrlo skoro, čim se telefon pojavi na GFXBenchu.

XiubaleR bi se (pod pravim imenom) trebao dokotrljati pred svjetla kamera početkom sljedećeg mjeseca, vjerojatno oko 11.4. Cijena, nažalost, nije definirana niti u okvirnim granicama.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh