Lenovo

Lenovo Z6 Pro već rezerviran u gotovo četvrt milijuna komada

Novi flagship kompanije Lenovo, odlični Z6 Pro, službeno je predstavljen prije četiri dana i, kako se čini, već je stekao priličnu popularnost. Kompanija je objavila kako je samo dan nakon premijere zaprimila 200.000 rezervacija za ovaj uređaj, što je njihov rekord za neki smartfon.

Više s Geek.hr: Ovako ćeš izvući najbolje performanse iz mobitela

Da se razumijemo, nije riječ o kupovini nego tek o iskazanom interesu kupaca koji se može, ali i ne mora pretvoriti u čvrstu valutu. Trenutno je u ponudi na njihovoj službenoj stranici, kao i na nekoliko velikih kineskih online dućana. Cijenom je izvanredno pristupačan za flagship kategoriju: početni model sa 6+128 GB košta $430, 8+256 GB košta $445, a 8+256 GB košta 545 dolara. Za najjači model, nakrcan s čak 12 GB RAM-a i 512 GB interne memorije, potrebno je iskrcati 745 dolara. Dostupne su dvije gradijentne boje – zelena i crvena – a prodaja počinje za dva dana.

Još nije poznato kada će se (i hoće li, uostalom) pojaviti globalna verzija, za koju sam osobno vrlo zainteresiran. Ovako jaka konfiguracija (čipset je Snapdragon 855, a na leđima četiri senzora kamere) debelo je jeftinija od svega na tržištu. Eno, najbliži mu je Xiaomi Mi 9, koji na Gearbestu košta 499,99 dolara (evo, vidi ga ovdje), s tim da je konfiguracija Snapdragon 855 te 6+64 GB. OnePlus 7 koštat će barem $550 i tu završava priča o isplativim flagshipima. Izlazak na globalno tržište mnogima bi pokvario planove.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh