LG

Pojavile se nove fotke LG G6

Prilično se puno zna o telefonu čiji se izgled krije kao zmija noge. Premijera je najavljena za 26.2. (dakle za manje od tjedan dana), no već znamo što će nam LG G6 donijeti.

Zaslon će biti QHD, dijagonale od ponešto nestandardnih 5,7 inča i pokrivat će preko 90% prednjeg dijela uređaja. Donosimo upravo fotku ekrana, koji se iz ove perspektive čini zaista velikim. Do njega je, kao što vidite, metalna stražnja maska koja otkriva položaj dualnih kamera, bljeskalice i senzora otiska prsta.

Kao što smo već ranije pisali, G6 neće imati novi Snapdragon 835. Taj će se čipset u telefonima pojaviti tek sredinom četvrtog mjeseca i to konkretno u Samsungovim modelima Galaxy S8 i S8+. Samsung je, naime, iskoristio povlašten položaj na tržištu kako bi spriječio ostale proizvođače da se ranije domognu ovog čipseta, pa će svi ostali morati strpljivo čekati u redu dok Korejac namiri svoje potrebe.

Upravo su zato u LG-u odlučili ranije izaći na tržište. Drže kako će bolje proći ako odmah ponude prošlogodišnji – i dalje fantastičan – čipset i na taj način zarade, nego čekati sredinu godine pa lansirati G6 zajedno s barem 5 drugih flagshipa.

LG G6 imat će, dakle, Snapdragon 821, uz što ide 4 GB radne memorije, interne će biti 32 GB, baterija će imati 3.200 mAh kapaciteta, a službeno će biti predstavljen na Mobile World Congress u Barceloni spomenutog 26. veljače. Eto ga uskoro kod nas.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh