Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

LG

Tvrtka LG potvrdila da će se njihov novi pametni telefon zvati Wing

LG Wing će biti prvi uređaj predstavljen u okviru Explorer projekta.

Foto: YouTube / LG

Iz LG-a su potvrdili da će se sljedeći mobitel zvati Wing i da će ga predstaviti 14. rujna. Prema fotografijama koje su dospjele u javnost, a i kasnijoj objavi tvrtke, može se zaključiti da će uređaj imati dva zaslona, koje je moguće rotirati, a nedavni teaser video potvrđuje da će taj klizni mehanizam funkcionirati u obliku slova T.

Osim rotirajućih zaslona, izvještaji o Wingu do sad su naznačili da će uređaj imati 5G podršku, trostruku stražnju kameru s glavnom od 64 megapiksela, kao i da će ga pokretati Snapdragon procesor iz serije 700.

LG Wing će biti prvi uređaj predstavljen u okviru Explorer projekta, nove mobilne kategorije, za koju iz tvrtke kažu da je usmjerena na “otkrivanje novih načina interakcije s mobilnim uređajima”, ali da za cilj ima i “isporučiti novi i drugačiji oblik i iskustvo korištenja mobitela koje bi bilo nemoguće na konvencionalnim pametnim telefonima”, navode iz tvrtke.

Pojedinosti o Explorer Projectu službeno će se objaviti 14. rujna u 16:00 sati po srednjoeuropskom vremenu na službenom LG Mobile YouTube kanalu i Facebook stranici.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

LG

LG je pokrenuo Explorer Project kao odgovor na raznovrsne potrebe današnjih korisnika pametnih telefona i kako bi potaknuo prijeko potrebnu znatiželju i uzbuđenje u...

Novosti

Cijena Land Rover Explore R uređaja iznosi 449 eura.

Samsung

Nova Galaxy Note20 serija osmišljena je da zadovolji specifične potrebe današnjeg tržišta pametnih telefona i to zahvaljujući vrhunskom zaslonu, kameri i gejming iskustvu.

BlackBerry

U Sjevernu Ameriku i Europu mobitel bi mogao stići već u prvoj polovici 2021. godine.

Oglašavanje