Meizu

Meizu Pro 7 zvijer je s čak dva zaslona

U nas i u Kini stvari ne stoje isto kad su mobiteli u pitanju. Dok se ovdje svi guraju da saznaju što više o, primjerice, Samsungovim modelima, na Dalekom istoku najiščekivaniji model trenutno je Meizu Pro 7.

Kao što je i obično slučaj s modelima oko kojih se diže puno prašine, i Pro 7 pratile su razne vijesti i glasine, a najznačajnija među njima je postojanje dva zaslona: primarnog dijagonale 5,2 inča te sekundarnog, smještenog na poleđini uređaja i dijagonale 2 inča.

Glasina je upravo potvrđena reklamom (dvije gornje fotke) u kojoj se jasno vide dva ekrana; sva je prilika da ćemo dobiti novi hype među proizvođačima, nakon dualne kamere odnosno telefona sa zaslonom bez rubova.

Iako se slika ne može podičiti nekom pretjeranom kvalitetom, jasno se vidi kako poleđina Meizu Pro 7 donosi dodatni zaslon; možete ga vidjeti i na sljedećim fotkama, koje su se kao neslužbene pojavile već ranije. Sekundarni zaslon je, inače, u boji i prikazivat će obavijesti, vrijeme i slične informacije, a navodno će se na njemu moći igrati i igre.

3 komentara

3 Comments

  1. 10 srpnja, 2017 at 7:54 pm

    Vjera Malek

  2. 10 srpnja, 2017 at 9:34 pm

    Roby Cik

  3. 11 srpnja, 2017 at 10:32 am

    U nas i u Kini stvari ne stoje isto kad su mobiteli u pitanju. Dok se ovdje svi guraju da saznaju što više o, primjerice, Samsungovim modelima. To je jer smo teska “seljadija”. Neka je Samsung i Sony pa neka kosta koliko hoce, a to sto ima kvalitetnih uredjaja po daleko manjim cijenama, nije ni bitno. To je kinez bajo, pokvari se za mjesec. I slicne gluposti od “strucnjaka” :D.

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh