Meizu

Meizu uskoro izdaje svoj novi flagship, Meizu 15 Plus

Proizvođač pametnih telefona Meizu još je jedno od poznatih imena iz Kine. Prave jako dobre telefone, ali iako su jako dobro krenuli, nikad nisu dosegnuli visine u kojima se danas nalazi jedan Xiaomi. Sad nam stiže njihov novi smartfon, Meizu 15 Plus, čije su slike osvanule na Android Headlines.

Po priloženim fotografijama vidi se da se prati trend smanjenja rubova oko ekrana, a baš će na jednoj od strana biti smješten senzor otiska prsta. Zgodno rješenje koje je prvo implementirao Sony a kasnije prihvatio Vernee, svoje mjesto nalazi i kod Meizua. Sam će ekran biti OLED, a operativni sustav Android 8 preko kojeg će biti Meizuova glazura Flyme.

Budući da je riječ o flagshipu očekuju se vrhunske specifikacije u vidu čipseta Snapdragon 845 ili Exynos 9810, kojima bi trebalo sekundirati 6 ili 8 GB radne memorije. Kamera će biti dvostruka i to je otprilike sve od informacija koje trenutno imamo. Još nije potvrđeno kad će mobitel u prodaju niti hoće li imati zaslon na leđima kao što to ima Meizu Pro 7. Čekamo, čekamo…

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh