Motorola

Motorola priprema Facebook telefon?

Velikom je broju `internauta` najvažnija internetska adresa i stranica na kojoj provode najviše vremena – Facebook, na kojem vise dok su na računalima, tabletima i telefonima.

Za takve korisnike HTC je nedavno predstavio dva telefona koja dolaze s posebnom tipkom za pristup ovoj društvenoj mreži, a prema slikama koje su se pojavile na internetu, čini se da sličan telefon priprema i Motorola.

Tako uskoro možemo očekivati predstavljanje modela EX225 koji ne bi trebao biti smartphone, već običan telefon, a informacije koje su objavljene na internetu kažu da će imati veliku QWERTY tipkovnicu – što će olakšati komuniciranje s prijateljima na najpopularnijoj društvenoj mreži na svijetu, ali i dopisivanje putem mailova i SMS poruka.

Dijagonala ekrana prilično je mala – samo 2,4 inča (za usporedbu, iPhone ima 3,5 inčni ekran, a neki Androidi 4,3, odnosno ekrane dijagonale čak 5,3 inča), a ostale opcije uključuju kameru rezolucije 3MP te podršku za 3G mreže i WiFi.

Ako su ove glasine zaista istinite, Motorolino predstavljanje običnog telefona koji će imati posebnu tipku za Facebook prilično je iznenađenje s obzirom na to da je Google nedavno preuzeo Motorolu te bi se ova kompanija u potpunosti trebala orijentirati na pametne telefone koji rade na Androidu. Dodatne informacije, kao i slike ovog telefona možete pogledati na stranici unwiredview.

Svi ljubitelji Zuckerbergove mreže kojima se ne da čekati najavu ovog telefona, a žele uređaje koji će imati posebnu tipku za pristup Facebooku mogu razmisliti o HTC-ovim modelima ChaCha koji također ima punu QWERTY tipkovnicu i 2,6 inčni ekran ili o modelu Salsa, klasičnom smartphoneu koji radi na Androidu i koji ima 3,4 inčni ekran.


Komentiraj

0 Comments

  1. 5 listopada, 2011 at 3:27 pm

    izasao iPhone4S :

  2. 6 listopada, 2011 at 12:44 pm

    Ali odma nakon tri dana umro Steve Jops:( Otac iPhone…

  3. 8 listopada, 2011 at 10:47 am

    ma kinezi napravili iphone5

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh