Motorola

Sa savitljivog dijela Motorole Razor otpadaju dijelovi…

Foto: Motorola

Kada se tek pojavio, ovaj mobitel vratio je vjeru da je netko konačno našao način kako da savije ekran, a potom ga vrati u prvobitno stanje. Realnost je ipak da je taj mobitel skup za većinu korisnika i sadrži za današnje standarde osrednju kameru. Međutim, izgleda da postoji problem i s ekranom, barem na modelu koji je na test dobio portal The Verge.

Plastika se odljepljuje na pregibu

Raymond Wong je prilikom testiranja uređaja primijetio da se ekran počeo ljuštiti, odnosno da se gornji plastični sloj odljepljuje točno na mjestu pregiba, stvarajući mjehur između ekrana i plastičnog laminata. Ovaj problem nije samo estetski, iako postoji i taj aspekt. Problem se javlja i kad je funkcionalnost u pitanju, jer ometa rad touchscreen-a.

Foto: inputmag / Raymond Wong

Wong je izjavio kako telefon nije vlažan, nije ga ispustio, i nije mu jasno kako se mjehur pojavio. Također, izjavio je da mu Motorola još uvijek nije službeno odgovorila na ovaj problem, a nije ni portalu The Verge. Vidjet ćemo hoće li se još korisnika javiti s istim ili sličnim problemom. Tek tad ćemo saznati je li ovaj problem s Motorola Razr mobitelom usamljeni slučaj ili tvornička greška, ili se pak radi o nečemu što pogađa veći broj uređaja.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh